Apartament 2 camere , suprafata generoasa central

Pret
€ 100,000
Zona
Central
Camere
2
Suprafata
70 m2
Balcoane
1
Etaj
3/10
An
2009
Confort
1
Pret
€ 100,000
Localitate
Brasov
Zona
Central
Numar Camere:
2
Compartimentare:
decomandat
Numar Bucatarii:
1
Actualizat la
4 August 2021
Vizualizari
37

Descriere oferta

Va propunem spre VANZARE apartament 2 camere in Ansamblul Rezidential Europe Residence.  

Proiectul este primul complex rezidential situat in Centrul Vechi al Brasovului, cu o arhitectura moderna si o vedere incantatoare spre Tampa.
Ansamblul rezidential Europe Residence a fost construit in 2009 si este reprezentat de un corp de cladire cu doua scari , compus din subsol, parter, mezanin, 7 etaje si mansarda cu apartamente duplex. Complexul reuneste 115 apartamente cu suprafete cuprinse intre 50 si 130 mp si 33 de garaje subterane.
Apartamentul are finisaje de calitate conferind un plus de eleganta si confort, de dispune de ferestre cu geam termopan, usa intrare metalica, usi interioare din lemn, parchet, gresie, faianta, apa, curent, caldura cu contorizare separata, centrala termica de bloc.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat: combina frigorifica, plita electrica, masina de spalat rufe, TV, cablu TV, internet.
In apropiere se afla Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Colina Universitatii Transilvania, Opera Brasov, restaurante, magazine alimentare, mijloace de transport in comun.

**Proprietatea este vanduta de firma ,iar pretul prezentat are TVA-ul inclus.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa gasiti proprietatea potrivita Dumneavoastra,

Echipa Trust Imobiliare!