Hotel 5* Mamaia Nord,Oferta limitata APStudio ,Comision 0

85.000€
ID:1274  Mamaia,  

Descriere apartament

Trust Imobiliare va propune spre vanzare apartamente in Mamaia Nord avand un  acces rapid la toate punctele fierbinti din Mamaia Nord: Loft, Nuba, Crazy Beach, Fratelli Beach & Club,Breeze,  complexul fiind amplasat ideal, fiind ferit de agitatie si zgomot, astfel încât sa te bucuri de o experienta cât mai relaxanta la malul marii.

Acesta oportunitate este atat de reala cat si 100% sigura.

 

Orice achiziție imobiliară este o investiție, o metodă sigură de economisire pe termen lung. Datorită localizării în zona de Nord, lângă principalele puncte de interes, valoarea unei proprietăţi în Nordis Residence Mamaia Beach își va păstra valoarea în timp și va crește, fiind ușor de lichidizat, în cazul unei revânzări.

-Totuși, dacă dorești să fie și investiție în același timp, în perioadele în care tu nu utilizezi proprietatea, noi o închiriem pentru tine. Ne ocupăm de tot, preluare oaspeți, curățenie în apartament, schimbăm lenjerii, prosoape, etc.

Detalii investitie:

 Putem să garantăm un randament din închiriere de minim 7 % / an, pentru primii 5 ani.

Această variantă este strict investiție, dvs nu aveți acces în apartament. Apartamentul îl închiriați pentru 60 de luni catre noi, iar noi îl inchiriem mai departe în regim hotelier.  Bineînteles, contractul se reînnoiește odată la 5 ani, în funcție de cererea și oferta de închiriere din acel moment. În acest moment cererea de unități hoteliere premium este în creștere în Mamaia Nord. Spre exemplu, în 2018, ocuparea a fost de peste 99% în varf de sezon.

Suprafata apartamente disponibile:46 mp, 34 , mp , 35.5 mp ,33.5 mp ,47.5 mp,  49.5 mp ,34,5 mp ,43.5 mp ,49 mp, 48 mp.

Apartamentele sunt de tip studio si cu  2,3 camere + terase.

În același timp, dacă închiriaţi apartamentul după achiziţie, veţi avea un randament între 8% pe an, mult superior unui depozit bancar.Ne-am gandit la toate facilitatile necesare, astfel incat vacanta ta sa fie asa cum iti doresti, iar restaurantul NUBA de la parter te asteapta la un mic dejun energizant, un pranz sau la o cina eleganta impreuna cu un pahar cu vin, la o poveste seara, cu prietenii.

Casa ta de vacanță, te bucuri de plajă, mare, soare și de toate celelalte facilități ale hotelului așa cum iți dorești.  

  Esti o persoana activa tot timpul anului? Perfect! Te asteptam 12 luni / an in zona SPA, ce cuprinde piscina incalzita, jacuzzi, masaj, sauna si sala de fitness dotata cu aparatura moderna si program extins.

  Si pentru cei mici ne-am gandit la un loc doar al lor. Se pot juca, alerga, distra in locul special amenajat si dotat cu mobiler de joaca, modern si ergonomic.

Realizam designul si furnizarea de echipamente de la WaterBoyz, lider in domeniul amenajarilor de locuri de joaca pentru copii.

Pentru clientii real interesati putem oferi preluare/transport din aeroporul Bucuresti/Constanta pana pe santier in Mamaia pentru vizionare.

Pretul unui loc de parcare este de 9,900 EUR (indiferent de metoda de plata aleasa).
2. La semnarea contractului se va plati un avans conform cu metoda de plata aleasa.
3. Preturile sunt exprimate in Euro si nu contin TVA.
4. Preturile sunt valabile pana la data de 31.03.2020.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Trust Imobiliare

Caracteristici apartament

  • Zona:
  • Suprafata utila: 49.9 mp
  • Confort: lux
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: 3/9
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 2019

Caracteristici generale apartament

  •  Clasa Energetica:C
  •  Geam baie:Nu
  •  Stadiu Finisare:In constructie

Harta

Tel: 0748617751 whatsapp