Apartaent 2 camere, Marasti, 61mp, balcon 7mp
de vanzare — Marasti, Cluj-Napoca

180.000€
Salvează oferta
ID: 4987
Marasti
S. Utila: 61 mp
S. Totala: 69 mp
Confort: lux
Etaj: 2/3
1 Bai
Numar Balcoane/Terase: 1/0
2 Camere
An Constructie: 1989

Descriere

Dodut Calin, agent imobiliar in cadrul Trust Imobiliare, va propun spre vanzare:

Apartament cu doua camere, decomandat, confort 1, etaj 2 din 3 in zona The Office, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 61 mp si este compus din:
- bucatarie separata,
- living,
- dormitor,
- baie,
- debara,
- doua holuri generoase si
- balcon de 7 mp.

Este situat langa The Office cu acces facil la mijloacele de transport in comun, World Class, Record Park si magazine, la 10 minute de mers pe jos de centrul Clujului.

Orientarea asigura lumina pe tot parcursul zilei. Finisajele sunt de calitate superioara: marmura pe toata suprafata apartamentului cu exceptia celor 2 camere (parchet lemn triplu stratificat). Apartamentul, renovat complet in anul 2020, dispune de centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala si termostate inteligente pe 3 zone, geamuri termopan tripan de la Trocal cu protectie UV, bucatarie complet mobilata Gobilier cu finisaje de calitate, boxa de 13,5 mp in subsolul imobilului (trecuta in cf), semineu (living), aer conditionat, usa metalica de exterior. Apartamentul se vinde mobilat.

Pentru prcare se poate face un abonament de riveran in valoare de 25 de lei/masina/luna in parcarea primariei vis-a-vis de imobil.

Nu ezitati sa ne contactati pentru alte detalii legate de apartament sau vizionarea acestuia.

Trust Imobiliare.

 

Avantaje si Facilitati

Proprietati similare

whatsapp WhatsApp
Suna whatsappWhatsapp