3 camere,Dorobantilor, 2 bai,2 balcoane,2 lifturi
de vanzare — Marasti, Cluj-Napoca

185.000€
Salvează oferta
ID: 4822
Marasti
S. Utila: 66 mp
S. Totala: 79 mp
Confort: lux
Etaj: 10/10
2 Bai
Numar Balcoane/Terase: 2/0
3 Camere
An Constructie: 2008

Descriere

Markos Mozes agent imobiliar in cadrul Trust Imobiliar, va propun spre vanzare un apartament in zona centrala a Clujului, str.Dorobantilor.

 Locaţia in sine este un upgrade al stilului de viaţa, a unui acces foarte rapid spre cele mai importante puncte de interes in viaţa cotidiană - centre comerciale/ clădiri de birouri/ spitale şi clinici private/ aeroport/ transport public/ scoli şi grădiniţe private/ săli de fitness, piata, magazine, mall si alte centre culturale şi instituţii publice.Imaginati-va ca ajungeti acasa de la munca si caminul vostru sa va fie ,,inundat'', de razele de soare si sa vedeti liber tot orasul.
 Este bucuria dupa o zi de munca, sa gasesti un camin luminos, calduros si cu o astfel de panorama, va schimba toata starea de spirit si va bucura, garantat!
Blocul a fost edificat in anul 2007, 2 lifturi, 2 intrari. Apartamentul se afla la etajul 10/10, are 75 mp, 2 balcoane, 2 bai, 2 dormitoare, hol, bucataria open space cu livingul. Are centrala de bloc, foarte practic si cheltuieli decente. Acest apartament este doar pentru cei care isi doresc sa nu aiba vecini deasupra, care vor libertate vizuala si care vor sa-si personalizeze apartamentul dupa bunul plac! 

Pentru vizionari si detalii suplimentare va stau la dispozitie.

Markos Mozes, Trust Imobiliare

Avantaje si Facilitati

Vedere Laterala;

Proprietati similare

whatsapp WhatsApp
Suna whatsappWhatsapp