Penthouse ultrafinisat, 157mp, 4 camere, 2 garaje, Grand Park Residence

Pret
€ 249,000
Zona
Sopor
Camere
4
Suprafata
95 m2
Dormitoare
3
Bai
2
Balcoane
1
Etaj
10/10
An
2019
Confort
lux
Pret
€ 249,000
Localitate
Cluj-Napoca
Zona
Sopor
Numar Camere:
4
Compartimentare:
decomandat
Numar Bucatarii:
1
Actualizat la
27 Mai 2020
Vizualizari
1244

Descriere oferta

Trust Imobiliare va propune penthouse cu o panorama deosebita asupra orasului, in Grand Park Residence.

Este localizat in cartierul Sopor, intr-un ansamblu rezidential de lux, langa cel mai mare complex sportiv si de agrement din Cluj, amenajat pe 9 ha si la mai putin de 800 m de Iulius Mall.

Este pozitionat la etajul 10 intr-un imobil dispus pe 10 nivele.

Detine o suprafata utila de 95.27 mp + terase de 67 mp, fiind compus din: living, bucatarie, 2 bai, 3 dormitoare si 1 terasa.

Se vinde la stadiul de finisat, complet mobilat si utilat, acestea fiind astfel:

Bucatarie: complet mobilata si utilata, dispune de plita prin inductie, cuptor, masina de spalat vase, frigider pentru bautura, combina frigorifa, hota marca Franke.

Livingul si dormitoare sunt complet mobilate si utilate.

Bai complet mobilate si utilate.

Terasa este complet amenajata, rulouri actionate prin telecomanda marca Narema.

Dispune de o terasa de 62 de mp care ofera o panorama excelenta asupra orasului si posibilitatea de a va relaxa la un BBQ impreuna cu prietenii intr-o petrecere privata.

La constructia blocului s-au folosit urmatoarele materiale: Peretii exteriori si cei interiori separatori sunt realizati din zidarie de caramida de tip Porotherm de 25 cm grosime, Termoizolatia exterioara cu polistiren extrudat de 15 cm, Geamuri termoizolante din PVC septacameral, culoare gri-antracit, cu geam termopan triplustrat (sticla clara), Glafurile din tabla galvanizata si acoperita cu strat poliesteric de culoare gri-antracit, Pereti finisati tapet, Centrala termica proprie Wiessman in condesatie, beneficiaza de incalzire in parodeala, Gresie si faianta moderna in bai, Parchet laminat in camere, Usa la intrare metalica.

Ansamblul beneficiaza de:

- supraveghere video - zona de acces si spatiile din jurul imobilului vor fi supravegheate video, locatarii avand acces la imagini in timp real si la arhiva din ultimele 30 de zile;
- interfon video;
- locuri de joaca pentru copii si un teren de sport.

In pretul afisat sunt incluse 2 parcari subterane! Vanzare de la persoana juridica, CF liber de sarcini! Pretul include si tva-ul de 19%!

Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

 

Se vinde de pe persoana juridica .Tva-ul este deductibil .

Trust Imobiliare