Vila interbelica, unicat, ultracentral!
de vanzare — Central, Cluj-Napoca

1.690.000€
Salvează oferta
ID: 5093
10 Camere
Central
S. Utila: 513 mp
S. Totala: 751 mp
Reper: centrala
5 dormitoare
Tip casa:
5 Bai
Numar Bucatarii: 2
An Constructie: 1930
Suprafata Teren: 1440 mp
Front: 15 ml / nr fronturi 1

Descriere

   TRUST IMOBILIARE are deosebita placere sa va prezinte o vila unicat in Cluj, edificata in perioada interbelica, pe o strada cu renume in oras. Aceasta resedinta a fost gandita si ridicata de catre proprietarul unei fabricii cunoscute de la aceea vreme, pentru a avea maxim de confort pentru familie dar si pentru personalul auxiliar.  Vila a fost conservata destul de bine de-a lungul anilor, pastrand eleganta si frumusetea arhitecturii, elementele decorative aparte, iar inaltimea camerelor si a ferestrelor evidentiaza nota boema. Frumusetea proprietati este conturata de gradina grandioasa, plina de vegetatie si pasari. 

Restaurarea acestei resedinte, va scoate in evidenta adevarata valoare a constructiei, arhitecturii si nu in ultimul rand al pozitionarii acesteia. In viziunea mea, aceasta vila nu se preteaza doar pentru locuit, ar putea fi o clinica privata de infrumusetare, un sediu de firma pentru cineva cu pretentii sau chiar un restaurant select.

O astfel de proprietate  nu poate fi descrisa in cateva paragrafe, e nevoie de o intalnire cu proprietarul si cel putin 2 vizite, pentru a simti locul acesta minunat. 

Avantaje si Facilitati

Structura Casa Caramida;
whatsapp WhatsApp
Suna whatsappWhatsapp