Termeni si conditii

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.trustimobiliare.ro si utilizatorii sai.

Termenul “Site” reprezinta site-ul www.trustimobiliare.ro si administratorii sai

Termenul “Utilizator” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.trustimobiliare.ro .

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
 

Acceptarea conditiilor. Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare periodice la adresa/adresele de email folosite pentru postarea de anunturi pe www.trustimobiliare.ro  .

Prin folosirea site-ului, utilizatorul isi da acordul ca fotografiile să poată fi folosite în materialele publicitare si  totodata isi da acordul ca anuntul sa fie inclus in baza de date a societatii SC Trust Imobiliare SRL si promovat cu numerele de telefon ale acesteia. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.
 

Descrierea serviciilor. trustimobiliare.ro este un Site de imobiliare, unde poti publica anunturi gratuite si poti cauta prin anunturile publicate deja de catre administratorii site-ului. Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa trustimobiliare.ro isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior.

Publicarea anunturilor pe site-ul trustimobiliare.ro, se face numai cu numerele de telefon ale agentilor SC Trust Imobiliare SRL.

In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.

Prin folosirea Site-ului, Utilizatorul este de acord cu preluarea si promovarea anunturilor de catre SC Trust Imobiliare SRL
 

Dreptul de autor. Informatiile publicate pe site-ul www.trustimobiliare.ro apartin societatii SC Trust Imobiliare SRL . Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii, care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.
 

Norme de utilizare. Atunci cand postezi materiale, afirmi, sustii si garantezi ca detii toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, acorzi catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.


Competenta judecatoreasca
. In caz de litigiu între părti, acesta va fi solutonat pe cale amiabilă, sau în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, se va apela la instanţa de judecată competentă, Judecatoria Brasov


Incheierea acordului.
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

Utilizatorul are obligatia de a anunta administratorul site-ului in maxim 5 zile de la data vanzarii/inchirierii imobilului, pentru a nu-l mai publica pe site.


ANUNTURILE CARE NU RESPECTA REGULILE DE MAI SUS NU VOR FI PUBLICATE PE ACEST SITE.

Ne puteti contacta pe